top of page

Op basis van jouw verwachtingen zorg ik voor een workshop op maat. Je kan kiezen voor een theeproeverij waarbij je al dan niet mee bepaalt welke theesoorten je graag de revue ziet passeren. Bij een woordje uitleg proeven we meerdere theesoorten. Wil je liever iceteas en theecocktails maken? Of weten welke theesoorten je best bij welke gerechten serveert? Ik vertel het jullie graag en met passie.

Praktisch: Een workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt georganiseerd vanaf 8 personen. Als jullie zorgen voor de locatie breng ik alle benodigdheden mee.

WORKSHOP À LA CARTE

Indien je graag een moderne versie van de English afternoon tea wil organiseren (voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of een andere bijeenkomst) dan ben je op het juiste adres. Je mag rekenen op een volwaardige maaltijd. Traditioneel starten we met hartig belegde sandwiches gevolgd door de befaamde scones. Afsluiten doen we met iets zoets. Vanzelfsprekend mag je telkens aangepaste thee verwachten.

 

Praktisch: Deze activiteit kan op elk moment van de dag doorgaan en wordt georganiseerd vanaf 8 personen. Jullie zorgen voor plaats en uur. Ik zorg voor de rest.

ENGLISH AFTERNOON TEA

Organiseer je een event waarop veel theeliefhebbers aanwezig zijn of wil je een originele troefkaart uitspelen, dan zorg ik als theesommelier voor de passende thee op jouw event. Eén ding is zeker: de verrassende twist waarvoor we zorgen, zal positief worden ontvangen. 

THEESOMMELIER

bottom of page